Sångpedagog redan IMORGON!

Stockholm it is!

Imorgon ska jag träffa Anneli i Stockholm som ska hjälpa mig med sång, då hon antingen spelar piano eller gitarr medans jag sjunger. Jag är fan livrädd. Nu vill hon att jag ska ta med text + ackorder om jag har någon speciell låt jag vill öva på...men vad ska jag sjunga då? Ha? tror inte jag kan en hel låt alls? Det blir nog spännande, aldrig sjungt för en främling förut...Men dethär ska ju bli kul. :) Wish me good luck!

Kommentarer
Postat av: Alicia

Jag önskar dig good luck :D hoppas det går bra i sthlm med sjungandet o allt ^^Svar: jo det är ju det man får tvinga sig själv till; möta rädslan, men fy farao vad det ska vara svårt då! Men det är inspirerande att höra att du har lyckats så bra! Man får ta det i "små" steg, som du gjorde, en busshållplats, sen två, sen tre osv. Tills man vågar. Hmm, något som jag vet är nyttigt för mig, jaa, det skulle nog vara att börja träna mer - men det kan jag inte riktigt med mitt eksem :/ Men jag borde försöka göra så mycket jag kan i alla fall!

2011-01-16 @ 17:54:45
URL: http://attlevamedoro.blogg.se/
Postat av: Malin

ja precois :) men nu har jag inga pengar alls :P hehe, hur länge hja du tycks om att sjkunga?

2011-01-16 @ 21:59:13
URL: http://loveisbeaty.webblogg.se/
Postat av: rebecca

sv: tack :)

2011-01-16 @ 22:10:54
URL: http://rebeccamalmberg.blogg.se/
Postat av: Modelbea

Hej!

Nu har jag utsett två vinnare från igår och två från i Lördags(Extra!!) Se om det var du som vann annars kan du anmäla dig idag med om du vill :)

Vinnar och Det nya anmälningsinlägget hittar du här:http://modelbea.blogg.se/2011/january/mandagens-bloggar.htmlps: om du anmält dig både i lördags och igår så kommer du tyvärr få två sådana här kommentarer :( sorry..Kram Bea

2011-01-17 @ 12:01:26
URL: http://modelbea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0