Thank you heaven.

Thank God it's raining. Now I'll get dressed, gå ut och röka, sen ska jag gå och jobba. Bara tur att jag inte är ledig idag som jag skulle ha varit. Sen ska jag träffa socker och hem & laga middag och who knows vad som händer. Må gott!


Tack .

Mycket som hänt, inget att ta upp, alltså inget sug att blogga !!!! Men nu verkar det gå framåt med allt.. har så fina nära och kära..Sari, Björn, Pia.. THANK YOU!<3 Ni har varit otroligt stöttande och underbara!


Lycklig!

Måndagen började på landkrabban med syrran.. god fika and so on, sen stack jag vidare till parken för att möta Nadia, Micke och hans far. Vi stack och handla och grilla..wohoo! Drack lite, med måtta som tur var! Slapp jag vara dåsig på tisdagen eftersom jag fick hela dagen med mitt <3. Fan, jag är ju kär!!! Det är bra! För det var ju egentligen omöjligt.

Stack till hans garage igårkväll och försökte hjälpa till med ett pill-jobb, det var lite tufft när man inte hade det tålamodet... tänk er en massa tejp runt en buss, där du bara kunde skrapa bort en cm, knappt det per gång.. du fick ju kämpa för att bara få bort den centimetern. Nu ska jag jobba och sen hem och städa. Kommer fyra karlar som ska sova här nån natt, så jag sover nog hos <3t. Kramkram


Träffa...

JAG SKA TRÄFFA MIN MIKEY IDAG !!!!!!!!!!! YEEEI Bästa dagen på länge tror jag =) Nog har jag sett att han fått mycket skägg där nere i Afeey, Så nu ser han nog ut som tomten. Äh, det betyder bara RESPEEKT JU!! ;) Nej, nu ska jag fixa mig! Have EII nice day!

Jag o Micke på nyår!

LÖW

Hej Sun's.
Jag fick minsann den finaste.. Fick surprice-blommor och kramar på jobbet häromdagen och allt är bara sååå bra just nu!! :)

Bild från mars, april nån gång... pigg man såg ut!


Är han inte söt!?!

 <3Tufft.

Vilken tuff helg det är.. Har inte så mycket annat att säga faktiskt. Förutom att Min Mikey har kommit hem, eller kind of, han kom till Sverige iallafall och åkte direkt till Gotland med Nad, men som tur är så kommer han ju hem på måndag så jag ska få krama på honom!! Han har ju varit oerhört saknad. Vi måste verkligen umgås som tusan nu för han åker ju tillbaka igen om 2 veckor!

Hmm, nu ska jag försöka få liv i B.... kanske ska dra fram dammsugaren oxå?? ;)


Drar iväg en sväng!

Fan vad jag är ledig numera!! = Skitbra.. & mycket tid för nära och kära! Åker iväg med ett gäng nu över helgen också, ska bli så skönt att komma iväg, vart vi ska, det vet jag inte.. jag vet bara att det är bilar och snygga tjejer och att jag behöver med mig leg o cash! Ses & hörs!

RSS 2.0