2011

Next year it's going to happend. 

 


Bästa barnet någonsin.

Jobbat en 10 h idag, vart hemma, gjort de ena & de andra (ha ha), haft sötsmulan här bland annat!! He makes my life shine. Godnatt .
-Move On

Once again
I told you I loved you
Even if I knew
you wouldnt come back
So u turned ur back
and drew away
with the most
happiest face
I think and I'll;

Move on, move on, move on...

I said goodbye
to the one I loved
with my broken heart
I'm too tired to think
I'm all alone now
fighting for right thoughts
fighting for a chance
with, or without you
Move on, move on, move on...


Nattetid. ideér/tankar som dyker upp... fram med gitarren, papper och penna. Behöver inte alls vara avancerat.
Godnatt alla ni. "Fuckin' stay happy, if you don't have a reason to be sad n' ur feelings/emotions are cool. Enjoy life, coz there aint always gonna be good days, maybe tomorrow will be the first day in hell".


kronor.

Längtar till lön så jag kan få shoppa klart alla julklappar, fylla kylen med massa gott, åka in till stan och köpa det jag behöver till mig själv också. Hur gjorde man när man gick i skolan och enbart fick studiebidrag på 1050kr? Man köpte sprit och smink..eller vad, och sen då? Hur klarade man sig? Nu känns det som att vad man än har i planerna så kostar det banne mig cash, och skulle man få mindre än 10.000 kr i månaden så skulle det kännas kört?!!! Hyra, räkningar, och att leva. Varenda krona är viktig och slösas på nolltid.

Nu ska jag fika med Siz, o Theo!

Värt att tänka på.


                 Du fattar väl själv att det inte funkar... Finns bara inte. Din strävan för det var avgörande.

Ibland är det svårt med människor, vilka pushar, vilka finns, vilka tar din energi, vilka förstör, vilka förstår osv, osv. Jag är inte en ängel, men jag strävar mot det rätta ..nu.

Dethär är inte en stad att bo i, inte ett land att bo i heller för den delen... därför är jag den jag är här. Tillfredställande kan vara mycket enkelt, eller också mycket svårt, beroende på grad av förändring som behövs. Kanske "bara" ett miljöbyte, nya tapeter (egentligen), språk/dialekt, (vad gillar du att höra)? Personlighet? (som gör din dag, till din dag, bara för att du har roligt med honom/henne) Sport/inriktning..brinna för något, satsa på det. Våga... - och gör det nu.

Lite omskakning...less på ditt liv, behöver det hända något? -Ja, alltid. En jävligt maffig process för en rökare att omvandlas till icke-rökare? Du känner något i kroppen, du får fajtas för att vara gullig sekund för sekund, du skakar för din kropp är beronde av gift och vill ha detdär förbannade giftet men bara DU kan stå emot. Det är en jävligt big deal.

Eller... börja spela ett instrument, du känner inom dig att, faaaan vad nice om jag kunde spela gura/stå på en scen/bli kock/dansa(re) med mera, men vafan väntar du på?? Jag lärde mig på en av kurserna jag gått för att sätta upp mål, att, du kan inte vänta till imorgon... det finns inte på världskartan, för då händer just ingenting. Gör något direkt, för då har du kommit ett steg närmre och har även satt i en liten trigger i dig själv (imorgon har du liksom redan tagit ett steg och måste fortsätta). Annars sitter du där när du är 50 bast och tänker, "fan när jag var ung så ville jag...men det blev aldrig så, för att...ja, inte vet jag". "Ingen ville följa med", eller "jag hade inga pengar". BULLSHIT all of it. Vill man något börjar man automatiskt söka mål-vägar. Har du inga pengar nu för att resa till Japan, så fixar du ett jobb/sidoprojekt och skiter i facebook en timme eller två, för under den där timmen kunde du ha sytt en klänning och sålt den för sextonhundra på tradera. Typ. Gör nåt med ditt liv, så du kan le när du tänker bakåt i dina äldre dar.


En enkel trigger, från den enda som tror... Därför är den fast och är skitviktig!!!!!

I was just on my way to bed...and checked just in case I'd got a new mail...and I had! You are such a lovely person, Carolyn...there are some things that actually ARE impossible! It's impossible not to enjoy you! :)-Jag tycker att du är helt fantastisk! Vilken människa! Jag har sett din utveckling och bara njutit...för jag har ju ändå inte gjort något...det är ju du som gör alltihop själv. Man kan ju bara leda hästen till vattnet, som det heter...alla dricker inte, men du har haft en törst, och nog med förnuft att förstå att lita till att just detta vattenhål inte är giftigt, att den som leder inte vill luras mm mm.

Tack för att du är så god mot dig själv. Tack för att du är en sådan fantastisk förebild för dina kamrater, vänner, familj...Du kommer att gå precis hur långt som helst!!!

Jag sitter här med ett gigantiskt flin i facet och glädjetårar i ögonen!
SSSSttuudioo.....

Nu blir det hemmastudio... det ska byggas på iallafall, sakta men säkert. :) Blir lite julklappar till mig själv istället. Fy så tired I am..Imorn blir det jobb endå, sen....hmm hemlis. Fan man kan aldrig skriva nåt här!!!!!

  


16/11

Dom ringde mig från jobbet idag och sa att jag fick vara ledig så nu ska jag in till Stockholm och träffa M! :) Jag har sån fruktansvärd träningsvärk bara, kan precis o precis lyfta på kaffekoppen. Körde håårt på säcken igår.


Pics. :)

From The Hotel Weekend, ;)

C, ready to leave..

Hår. Lugg? Kortare? Längre? Färg?

Godmorgon . BigSiz var nyss här och väckte mig och drog i oss en kopp kaffe, men nu drog hon till jobbet.. vilket även jag ska. Men jag får lite panik över mitt hår igen. Svart var fasen snyggt!! Men jag passar nog bäst med lite ljusare, eller brunt liksom.. faan..
Rawr* ;)

Tjenis!! Senaste?? Jo, en massa fest i stan, träffat Cajjan, o liite andra människor också, vart hem och jobbat emellanåt, hånglat och åter hamnat på fest? haha, nej kanske inte..jo. Idag har jag kört lite, och klurat på julen, checkat in syrrans nya crib och försökt göra en avfärgning, och resultatet ..inte bra, men får jobba i kepa imorn och köpa ny färg så fort jag kan, sen kommer det bli skitsnyggt!! 

 


Fuck you right back.The best weekend starts tomorrow at 22 pm... Can't wait.Clean and Ready. Lets Live!!

Får aldrig ro.. Hela tiden är det nåt som ska göras, men jag trivs med det ;) Blir kryssningar, utomlandsresor, hotel-weekends, nytt folk, fest och massa annat! Som min kloka Hjalmarsson till bäste vän säger, this is my life, this is my time. Vi kör. I'm clean n' ready!


RSS 2.0