Den där gamla Jointen! brun o ful !

En rad om en gammal Joint som jag gillade, ..vill jag bara säga: Du är likamed Bajsaaa som alla säger :D Väldigt väldigt äckel hurraa!!! Stick, brinn, försvinn...

Sen till festen...

Jag är så sjukt sen till festen.

Vafasen, ser ni vad klockan är?!? jag har inte ens börjat!? hmm, nu måste jag vänta ett tag, o nu dricker jag vin.. känner typ - ska ja va nykter, hinner knappt festa nåt? alla är ju redan inne i dimman.. ha ha, neej, nu öser vi. Hinkar i mig detta. Thats the only right thing right ? ;)

Gott nytt !



/CarolynAh

snart 2011

Önskar er alla ett gott nytt år och se nu till att få ihop vettiga löften och även fylla dem! Ta vara på dina nära och kära, det är allt som spelar roll.
Pusspuss CarolynAh



Denhär låten är för dig Pappa...den spelades på din begravning och här är den igen, eftersom du gick bort på nyårsafton. Har nu tänt ett ljus för dig och jag saknar dig oerhört mycket varje dag. <3 /din dotter.

Godmorgon 29/12/2010

Stars!

Sitter med en kopp och väntar på att syrran ska gå upp.. hon var snäll och lånade ut bilen idag så jag kunde åka till älmsta framotillbaks, så jag var uppe tidigt imorse! =) Igår jobbade jag, sen träffade jag söta Jota en sväng o åkte till statoil med honom och snackade skit, sen träffade jag Robin i samma veva! Idag blir det jobb igen... sen får jag hoppas att jag får vara ledig imorn då. :)
Later!!

Vip med Söta Michaela Karlsson
Ms Eleganto Nicole Flood
Gulliga lilla Sara Croon
Snällaste Lina Lundblad
Madame Victoria Petersson
Jag själv, och roligaste bruden Emelie Mattson m vän Therese Enz ! GULDKVÄLL till Max!

Grym kväll !!!

Började kvällen hos Nicole med lite boys n' girls, skiiita trevligt !! Sen tog vi 3 bilar till mobergs, drog vippen, och fick massa goa drycker till vårt bord! 4 baljor fyllda med cider.. säkert en 50st, och champange! Muuums var det, körde nån lek där, och varför tror folk att jag älskar att ta den i bak? ha ha ha!! Fan tjejer...I dont like those fingers pointed at me, sen åkte jag i alla fall iväg själv med taxi, för jag fick nå ryck, till piren...och mötte lite trevligt folk, ;) Jag vågar inte kolla kontot idag.

Charlie the Shark, Robin och Jag på mobergs.

Jag "lite" packad, som ni ser (ser fan inte klok ut, vilket var
synd för jag hamnade ju på bild med min favoritpojk!)

Ibland..

Ibland blir jag bara toookig på allt messande fram o tillbaks, hinner knappt göra nåt. Ha ha! Nu är det juldagen, alla ska ut, ska jag det? Vetti tusan.. alla tjatar, men ska ju jobba imorn också. Vi får se, först kommer hela familjen hit med respektive och barn (FULL KÅK) och vi ska äta middag o umgås:) Sen måste jag även hinna färga håret nu!!!
Attans vad det är skönt med körkort.. bara att dra när man vill vart man vill typ! Wonderful! =) Nej, nu måste jag kila, hoppas ni haft en underbar jul!!
Lööw, CarolynAh


Latiiina!!!

Pappaararraaa!!


Finns det något sexigare än latinomusic? -Nej. Är vi ute på krogen och liknande musik kommer så måste jag dansa. Finns inga men...nykter som full. Salsa är sexigt, solbränna är sexigt, självsäkerhet är sexigt, blickar är sexigt, mycket är sexigt... längtar till sommaren! Ha ha.. Här är favoriten med brudarna på krogen!:



Även denna är gryyyyyyyyym!!!!!

Tips!

Gokväll.. Hörni, julklappstips, fort?!
Jag har inte handlat en endaste julklapp, eller, jag handlade tavlor, som jag skulle göra, (ramar, hård svart papp, o guldpenna, så ni hajjar) men vet inte vad jag gör med dom.. tanken var att göra något minnesvärt till barna i familjen, men hade nog varit roligare att ge till en vuxen, för då kan man göra lite roligare bilder. MEN, vad ska jag handla till alla nu då???

Imorse var jag jättepigg för en gångs skull, åkte med bussen 7.45 från älmsta, sen hem, och sen skulle jag till roslagsskolan, men det blev inställt, sen har jag bara jobbat. Fått hem en orkidé och en bukett rosor! Så nu ser det fint och livat ut här igen! :) När jag blir stor och flyttar skall det handlas "färska" blommor rätt ofta!! 

(...hmm okey, min blogg vill inte ladda upp bilder, så de får bli senare..)

Till dig. You know who you are...

Your step at the wrong store darling just removed me closer to my feelings.
I'm trying to run away from my emotional side, or at least take a brake from it.
It's too painful to face it, and still I'm saying I'm doing good to you, and to myself. 
Like everything else I'm letting bad things follow the waves somewhere deep inside of me,
so they're not gonna be easy to find, even though I know I could be under ground in the next five minutes.

The words you wrote a few mintes later were like a gun-shot. It made me smile, made me cry. Why did you take the wrong step I will always wonder. I'm also glad you did. You were beautiful.








Bra.

Insåg precis att något som hände i september, bara gjort sitt goda. Tankar om vissa saker är helt förändrade och jag känner mig ständigt påmind. Det är bra.

Igår var vi hos Simon och drack lite, sen hamnade vi på piren, var väldigt trevligt och icke-trevligt folk där... Attans vad jag var inne i dimman..synd bara att tiden gick så himla fort så man hann knappt dansa klart, I could go on forever baby! Laddar upp lite bilder senare!!!

Mini-updating.

GOD morgon!


Hur mår alla??? Jag kom nyss hem, ska dricka en kopp kaffe och äta lunch, sen ska jag ta itu med min garderob... och sen måste jag även iväg till syrran och troligtvis har mitt körkort kommit dit, så jag ska hämta det!! =)
Jag skriver lite senare oxå!

Allting bra nu..

Kan saker bli bättre?

HELT galet hur bra mitt liv känns just nu!! Körkortet är fixat, tuttarna är bokade, bästaste vännen kom hem från affe för gott, lördagen made my life shine pga någon.. ja, men det räcker väl, sen ska jag köpa bil, och så småningom hittar jag väl en bostad också:) Blivit så vuxen! ;) Nu jobbar jag ju tis & tors sen ledig hela helgen, och ska bara umgås med de finaste. Längtar till fredag så det skriker om det...


I made it!


KÖRKORT - CHECK!


En hero för fan!

Min Micke har kommit hem från AFFE HELT OCH HÅLLET OCH VÄLBEHÅLLEN!

...telefonen ringer 02.22, en packad Micke ringer och vill sova här, jag har fortfarande inte hunnit somna trots att jag skulle upp 6. Han kom in och pratade vett och ej vett...sen somnade han och snarkade som en dåre dessutom, så jag somnade kanske vid 5. Kom till jobbet idag strax efter 7 och var helt död. Nu är jag förvånansvärt pigg och ska plugga det sista nu... ;) jag och Tobbe åker in i veckan och kör järnet ju.
Hmm, nåt mer att ta upp..? Inte just nu!? Kram alla goa!

Tsss...

Bröst

Bimbostämpel?

Har fått lite frågor om brösten nu. Kollat ytterligare ett par gånger på google.se t.ex på olika bröst, storlekar, och det är en massa männsikor som använder dem på ett porrigt sätt. Mycket U-ringat, mycket lättklätt osv. Inte konstigt att de flesta som ens ropat ut .."operation skall ske" får ett kräs. MEN å andra sidan.. skit i det? Låt dem släppa loss och göra sånt om dom vill. Varför är vi kvinnor såhär mot varandra särskilt?

Iallafall, någon kanske tänker; Men om du träffar din kärlek, eller blir äldre kanske din syn ändras, och du kanske till och med slutar bry dig om det? -Nej, been there, done that. Har blivit äldre, varför vänta fortafande 5 år, när jag vill vara nöjd nu (och redan väntat 5 år)? Ibland får man chansa lite i livet. Eller hur? Jag har haft killar som sagt att jag absolut inte bör göra något för det är hur bra som helst redan. Då har jag bara sagt att "I don't give a bloody fuck, om vad du tycker", det är min kropp. Jag har rätt att vara en egoist när det gäller mig och min kropp. 

Dock är jag rädd för misslyckanden, men inte så farligt rädd ändå. Det sker operationer hela tiden, oftast går alla bra, jag är frisk i övrigt, jag har helt enkelt alla förutsättningar för att det ska gå bra. Blir det dåligt, misslyckat som syns på brösten, är det inget att göra åt. Får svälja det. Däremot annat, koma, eller nåt annat?? Det existerar inte för mig. Det ska bara gå bra. Nog mera rädd för hur ont jag ska ha efteråt, och hur jag ska klara jobb och allt annat framöver... 

 
Bild lånad från google.se

9/12/2010 Hos Dr.

Gokväll mina fina
Inga taxibolag nånstans, förrän sista alternativet i telefonboken, som blev en räddning imorse. Kom 25min sent till doktorn, men han hade gott om tid iallafall. Jag fick direkt klä av mig och ta lite mått och prova olika storlekar, alternativen var nog många men han tog bara fram 350 och 400g som att det vore så självklart (ha ha). Så jag fick gå runt med en stor Bh med gele i, och linne på, så jag fick känna på det litegrann och sen fotade vi.

Jag tänkte nog mer att man går dit och väljer en storlek, och sen är det klart, men det är mycket form och hur de ska sitta, strlk givetvis, passar det kroppen och sånt man måste välja och tänka på. Vi kom överens dock idag om typ och storlek, men jag vill endå dit på ett till möte, för att prova lite mer innan jag gör ingreppet. Så nu är det bara att passa på att sluta röka..2 veckor innan och 2 veckor efter operationen skall vara rökfritt. Har iofs försökt att trappa ned nu senaste dagarna... ena dagen inga cigg, andra dagen 2 cigg, tredje dagen 1pkt, och så lika om och om igen.

Varför jag väljer att göra detta? Det har jag funderat mycket på i flera år och särskilt idag. Min systerdotter (15) gillar inte att jag gör det, då hon påverkas av mina äldre systrar (som också gjort det), och nu av mitt beslut säger hon. Hon blir pressad över att hon också måste göra det när hon blir lite äldre... Hur tar man sånt till hänsyn? Jag har försökt att förklara, att jag inte gör det för någon annans skull utan enbart för min egen och pga min självkänsla. Jag vill kunna ta på mig en T-shirt och inte se platt ut som en karl. Kvinnligheten försvinner direkt och den är rätt viktig att behålla. För mig iallafall. Det får mig att må bättre och då ser jag inget problem i att göra det heller, men jag hatar att ungdomar som har stor press redan i dagsläget ska behöva bli pressade nu av andras beslut, jag har ju inte bara ett syskonbarn som är tonåring(ar) som berättat att de tittar hur jag gör. Det är jobbigt, men jag tror man bara får ta ett snack med dem. Jag kan ju inte må dåligt för att någon annan ska vara glad. Samtidigt gör jag motsatsen nu kanske...


Bra flyt.

Underbara sjunde i tolfte. Började med en körlektion som gick skit. Sedan uppkörning som blev godkänd. ;) javet,javet...;) Tors kl 8 har jag bokat tid hos Leif på karlaplan, då ska vi få känna på hur det är med silikonbröst. Ska bli superspännande. Och imorgon träffa ----- :):):) Miss happy or what! 

 
(bild: http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.nackakliniken.se)

Nu kör vi babes!

Vad gör vi?? NU KÖR VI! Pressar Lady Gaga hemma, taggar till, och blir snart upphämtad av Sari, sen plockar vi Linda och kör järnet ikväll! WOO!!


Heeej

No babes, I aint gone yet ! promenerat som dårar varje kväll, jag och Mr -----! Sen så har de blivit väldigt sena kvällar, så man vänt på dygnet totalt ju! Ikväll kom pia och ryckte ut mig på promenad oxå, vi hamnar ALLTID i så djupa diskussioner så tiden går så fort! Sen var vi hem till dom och drack jättegod glögg. :)
Imorn ska jag jobba, sen är det wallmans på lördag också med jobbet. Blir nog en okej helg :)
sov gott !

RSS 2.0