DEG!

Jag kan nog inte ha en blogg.. har alldeles för mycket hemlisar !

Igår var jag och gänget först på sumpan och drack lite drinkar, skita trevligt, sen kom Cajjan också.. så hon och jag tog taxin till stureplan för jag skulle möta Mr M. Vi stack till East och där mötte vi Charlie the Chark o Ad också.. Grymt trevligt, sen stack vi vidare till lite olika ställen. Jag säger bara fy fan.. fy i helvetes fan, vad jag håller på/är galen ibland. Men vi hade kul.. förstår bara inte varför jag har väldigt mycket ..snuskbilder på min telefon idag?! Tjopptjopp, nu har jag jobbat klart för idag och ska baara dega!!!
aha!

Oj, skulle man skriva här också?? Jobbat som bara den, och hängt med Toob's och Charl'z mycket. The zombie-guys. Imorrn..huuh, ledig!! Hörs då!!!


I'm the bastard. I stand for my words and deals. I'll fight against you if you dear to say the words you know I hate, so shut up all the rest.

I don't know you anymore, I don't desirve to be near you or getting to know you anymore, but I do know I fucking miss you. My life sucks without you!!!!!! Don't think I'm begin' for anything. Just want you to know... Even if you say we'll be friends, my answer is going to be -hell no.  

To Ms C.. and thats all I've got today.


Piercingar

Gick upp tidigt, körde till söderbykarl en sväng, va in till torget och hängde där en sväng, sen var jag och köpte piercingar till mig och Emy. =) Ville variera lite..så jag köpte en fin ring till bröstet som dom var snälla och böt åt mig för jag själv är en mes och inte vågar.. sen ska jag göra om mitt hål i naveln. WO!
Nu har jag kommit på min nya tattoo jag ska ha snart.. såå pornou!!!

Imorrn ska jag upp tidigt och jobba, sen träffa Emy och min Mr Lover.
Söndag - jobb
Måndag - ska jag få köra till thuns, (:D) och sen gå på möte med banken.


Heart.

Är så jävla glad. :)


Heart is Jumping!

Vilken Hangover idag! Oh, vilken kryssning.. kvällen började med en FANTASTISK middag. Jag provade röding till förrätt, abborre m. mussla till varmrätt och päron kokad i likör m. vaniljglass och grädde till efterrätt. Uunderbart hörni. Kvällen..oj, jag var i paradiset efter några drinkar!

Det bästa dock som hände under hela resan var faktiskt när jag skulle kliva av. Jo, för att 10 minuter innan vi ska av båten, så får jag ett meddelande av den bästa av dem alla! Kristoffer, min Quakamole.. Då han skriver: Då var man i Stockholm igen, birka dags!! Jag vetni, ringer på en gång och vi möts utanför terminalen och jag trodde jag skulle dö av lycka för att jag fick träffa honom efter en så lång tid..

The best


En annan bra sak som hänt nu är att jag fått lånelöfte..förstår ni? Äntligen!!!! Bara att knalla ut och buda nu och flytta!! Ha! Jag är så hiiimla lycklig!

Imorn ska jag nog träffa Tobbe..så blir det nog fika och chillchill:)


RSS 2.0